MARINA KOSTIK

Henkilökuva  | Konsertteja  |  YhteystiedotPianotaiteilija Marina Kostik on parhaimmillaan vahvojen, tunteikkaiden mestariteosten esittäjänä. Hän tulkitsee teokset selkeinä kokonaisuuksina, joista yksityiskohdat rakentavat nautittavan musiikkielämyksen. Marina Kostikin mielestä musiikki on tunteiden tulkitsijana vahvempi kuin sanat; musiikkia voi ymmärtää ympäri maailmaa kielestä riippumatta. ”Soittaessani keskustelen kuulijoiden kanssa musiikin kielellä".
 

Marina Kostik opiskeli Tallinnassa Georg Ots Musiikkiopistossa professori Anna Klasin johdolla  ja Tallinnan Musiikkiakatemiassa opettajana oli professori Bruno Lukk. Marina Kostikilla on akateeminen pätevyys solistin, pedagogin, säestäjän ja kamariyhtyeen solistin ammatteihin. Hän on sijoittunut toiseksi ja kolmanneksi Viron nuorten muusikkojen kilpailuissa vuosina 1975 ja 1976. Hän on esiintynyt Viron radiossa ja televisiossa.

Marina Kostik on konsertoinut viidessä maassa. Pianonsoiton opetuksen hän aloitti jo Virossa ja on jatkanut opettamista Suomessa.
  Hän puhuu suomea, englantia, viroa ja venäjää.


Copyright 2012 Arto Rämö. All rights reserved